Alpha diffúzor Részletek

Alpha diffúzor

DIFFMAUVE

Új

Az ALPHA illóolaj diffúzor egy ultrahangos, hideg gőzt képező diffúzor. Letisztult, elegáns formája tökéletesen illeszkedik az élettérbe, legyen szó otthonáról, vagy irodájáról. Működése egyszerű, lehetővé teszi a folyamatos vagy szakaszos párologtatást.

Több információ

ALPHA diffúzor

 

 

Az illóolaj párologtatásával azontúl, hogy párásítja, tisztítja a szoba levegőjét, egyúttal finom illatélményt varázsol a helyiségbe.

 

Az ALPHA illóolaj diffúzor egy ultrahangos, hideg gőzt képező diffúzor. Letisztult, elegáns formája tökéletesen illeszkedik az élettérbe, legyen szó otthonáról, vagy irodájáról.

 

Működése egyszerű, lehetővé teszi a folyamatos vagy szakaszos párologtatást.

 

A készülék nem melegíti fel az illóolajat éppen azért, hogy megőrizze az illóolaj jótékony hatásait.

 

20-30m2-es helyiségbe javasolt.

Működési ideje a készülék automatikus leállása előtt:

  • 3 órán át folyamatosan

  • 6 órán át szakaszosan

Halk, használata egyszerű, könnyen karbantartható. Hálózatról működik.

 

Felhasználási javaslat:

Öntsön 5-20 csepp közötti illóolaj mennyiséget a víztartályba az óránkénti 5 perces párologtatáshoz.

 

 

A diffúzorba kizárólag 100%-os tisztaságú, laboratóriumban kemotípus szerint bevizsgált illóolajat használjon. Részesítse előnyben a párologtatásra alkalmas illóolajokat (kiváltképpen citrom, citromfű, rózsafa, eukaliptusz, geránium, orvosi levendula, lavandin, mandarin, borsmenta, grépfrút, narancs, fenyő, ylang-ylang) vagy a Bioangelica által forgalmazott illóolajkeverékeket.

 

A jelen internetes felületen megjelent információk tájékoztató jellegűek és semmi esetre sem helyettesítik orvos vagy aromaterapeuta tanácsát.

A BioAngelica Kft. nem vállal  felelősséget a jelen internetes oldalon található információk alapján történt öngyógyítás során bekövetkezett balesetért, sérülésért vagy károsodásért. 

 

Írd meg véleményed

Édes álom Illóolaj keverék párologtatásra – 3 hónapos kortól Pranarom

Nehezen alszik el a Pici?

A PranaBB "Édes álom" illóolaj keveréket 100%-os tisztaságú, kemotípus szerint bevizsgált, bio illóolajok alkotják: a római  kamilla, az orvosi levendula, a levendula super, az édes narancs, a keserű narancs és mandarin kellemes illategyvelege édes álomba ringatja gyermekét.

10 ml

Elfogadom

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.