Hiko diffúzor Részletek

Pranarom Hiko diffúzor

DIFFHIKO

Új

Az Hiko illóolaj diffúzor egy ultrahangos, hideg gőzt képező diffúzor. Letisztult, elegáns formája tökéletesen illeszkedik az élettérbe, legyen szó otthonáról, vagy irodájáról. Működése egyszerű, lehetővé teszi a folyamatos vagy szakaszos párologtatást.

 

Több információ

Hiko ultrahangos diffúzor

 

Éld át, ahogy az illóolajok finom párává válnak és tiszta, természetes permet vesz körül!

 

A készülék ultrahang segítségével bontja szét az illóolaj és víz keverékét milliónyi finom részecskévé és képez finom, illatos párát; ezáltal az illóolajok a legjobb hatásukat fejthetik ki mind a közérzetre és egészségre.

 

A Hiko egy kiváló műszaki minőségi jellemzőkkel rendelkező ultrahangos illóolaj párologtató készülék. Ultrahangos rezgés által illatos permetté alakítja át a vízben levő illóolaj cseppeket.

 

A Hiko készülék esetében minden a természet közelségét idézi: nemes anyagokból készült, mint a fa és üveg, csepp alakú formája magát a víz elemet juttatja eszünkbe. A Hiko diffúzor készülék a természet és ember közötti harmóniát és egyensúlyt szimbolizálja.

 

A Hiko ultrahangos párásító készülék három fontos tulajdonságának köszönhetően tisztítja  a levegőt, finoman párásítja a környezetet  valamint lágy illattal veszi körbe az életterét.

 

Jellemzői:

 

-          Modern tervezési forma

-          A víztárolót tartalmazó alsó része fából készült

-          Az aromás pára fújására szolgáló felső része üvegből készült

-          Biztonságos és hangtalan

-          Villannyal működik

-          Automatikus valamint kézi leállítás

-          Levegő párásítása

-          Fehér LED fény hangulatvilágítással

-          Könnyű használat és karbantartás

-          Diffúziós funkciók: folyamatos működés 6 órán, 1 órán, 2 órán illetve 3 órán keresztül.

 

 

A diffúzorba kizárólag 100%-os tisztaságú, laboratóriumban kemotípus szerint bevizsgált illóolajat használjon. Részesítse előnyben a párologtatásra alkalmas illóolajokat (kiváltképpen citrom, citromfű, rózsafa, eukaliptusz, geránium, orvosi levendula, lavandin, mandarin, borsmenta, grépfrút, narancs, fenyő, ylang-ylang) vagy a Bioangelica által forgalmazott illóolajkeverékeket.

 

A jelen internetes felületen megjelent információk tájékoztató jellegűek és semmi esetre sem helyettesítik orvos vagy aromaterapeuta tanácsát.

A BioAngelica Kft. nem vállal  felelősséget a jelen internetes oldalon található információk alapján történt öngyógyítás során bekövetkezett balesetért, sérülésért vagy károsodásért. 

 

Írd meg véleményed

Zen Illóolaj keverék diffúzorba Pranarom


Nyugtató és harmonizáló illóolaj keverék.

30 ml

Elfogadom

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.