Bio Levendula super illóolaj Részletek

Bio Levendula super illóolaj

LAVASUP

Új

Az orvosi levendula és a vadlevendula keresztezéséből jött létre ez a levendulafajta, illóolaja botanikai és gyógyászati tulajdonságai megegyeznek az orvosi- és vadlevendulával.

 

BioAngelica által forgalmazott illóolajok gázkromatográfiás vizsgálatnak alávetett, 100%-os tisztaságú, laboratóriumban kémiai típus szerint bevizsgált és terápiás célokra is alkalmas illóolajok.

Kiszerelés - 10ml

Több információ

 Bio Levendula Super (Lavandula x burnatii clone super)

 

 

Hagyományosan ismert előnyei:

Erőteljes görcsoldó

  • széles spektrumú baktériumölő
  • gyulladáscsökkentő
  • hegesítő
  • nyugtató, lazító,
  • altató

 

Különleges óvintézkedések:

  • Gyermektől elzárva tartandó
  • Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott diétát és az egészséges életmódot
  • Az előírt adagot ne lépje túl
  • Várandósság és szoptatás idején, illetve 3 év alatti gyermekeknél ne alkalmazzuk, kivéve orvosi vagy gyógyszerészeti tanácsra
  • Fénytől és melegtől védve tárolandó

 

 

Szakmai tanács:

Külsőleg: 4 csepp illóolaj horzsolásokra, izom illetve bőrproblémákra naponta kétszer-háromszor helyileg, idegi zavarokra pedig a csukló belső oldalára vagy a solar plexus-ra alkalmazzuk.

Naponta használhatjuk párologtatóban a kellemes közérzet és a relaxáció megteremtéséhez, segíti a párbeszédet a gyakran stresszes egyének között. 30 perccel lefekvés előtt párologtassunk a hálószobában, a nyugodt, békés és frissítő alvást segíti elő.

 

Aromás molekulák (kémiai hatóanyag): Linalol, linalyl acetate, camphor

 

Előállítás módja: a virágzó hajtások vízgőzlepárlásával

 

Természetes, organikus (bio) illóolaj Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal,http://www.ecocert.com/en/natural-and-organic-cosmetics oldalon található ECOCERT szabvánnyal összhangban.

huile essentielle camomille noble (bio)

 

A jelen internetes felületen megjelent információk tájékoztató jellegűek és semmi esetre sem helyettesítik orvos vagy aromaterapeuta tanácsát.

A BioAngelica Kft. nem vállal  felelősséget a jelen internetes oldalon található információk alapján történt öngyógyítás során bekövetkezett balesetért, sérülésért vagy károsodásért. 

Írd meg véleményed

Immuno’plus illóolaj keverék diffúzorba

Támogassa immunrendszerét, hogy védekezni tudjon a vírusos és bakteriális fertőzések ellen az Immuno illóolajkeverékkel.

Kiszerelés - 30 ml

Elfogadom

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.