Bio Pálmarózsa illóolaj Részletek

Bio Pálmarózsa illóolaj Pranarom

CYMART

Új

Nagyon kellemes illatával ez az illóolaj alkalmas mindenféle gombás fertőzés, ekcémás és más bőrbetegség kezelésére. Határozottan egyike a 10 legfontosabb illóolajnak.

 

BioAngelica által forgalmazott illóolajok gázkromatográfiás vizsgálatnak alávetett, 100%-os tisztaságú, laboratóriumban kémiai típus szerint bevizsgált és terápiás célokra is alkalmas illóolajok.

 

Kiszerelés - 10ml

 

Több információ

Bio Pálmarózsa illóolaj (Cymbopogon martinii var. motia)

 

Hagyományosan ismert előnyei:

  • széles spektrumú baktériumölő és gombaölő

  • vírusölő és stimulálja az immunrendszert

  • sebképző

  • méh és idegerősítő

 

 

Különleges óvintézkedések:

  • Gyermektől elzárva tartandó

  • Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott diétát és az egészséges életmódot

  • Az előírt adagot ne lépje túl

  • Várandósság és szoptatás idején, illetve 3 év alatti gyermekeknél ne alkalmazzuk, kivéve orvosi vagy gyógyszerészeti tanácsra

  • Fénytől és melegtől védve tárolandó

 

 

Szakmai tanács:

Külsőleg: Mindenféle fertőzésre használhatjuk, tegyünk pár csepp illóolajat az érintett területre naponta pár alkalommal.

Napi rendszerességgel: 1 csepp pálmarózsa illóolaj a nappali arckrémbe keverve szabályozza a faggyúkiválasztást, hidratálja a bőrt és stimulálja a bőr regenerálódását.  

 

Természetes, organikus (bio) illóolaj Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal,http://www.ecocert.com/en/natural-and-organic-cosmetics oldalon található ECOCERT szabvánnyal összhangban.

huile essentielle eucalyptus citronnée (bio)

 

A jelen internetes felületen megjelent információk tájékoztató jellegűek és semmi esetre sem helyettesítik orvos vagy aromaterapeuta tanácsát.

 

A BioAngelica Kft nem vállal felelősséget a jelen internetes oldalon található információk alapján történt öngyógyítás során bekövetkezett balesetért, sérülésért vagy károsodásért. 

Írd meg véleményed

Bio Bergamott illóolaj

Kínában őshonos, növénytani szempontból a citromfélék családjába tartozik, mint az összes egyéb citrusféle: citrom, mandarin, grapefruit és narancs. A gyümölcs héjából hidegen sajtolással nyert esszencia enyhén zöldessárga és kellemes illatú, a légtérbe permetezve mindenkit elvarázsol.

 10ml

Elfogadom

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.