Elkészítés: Vízgőz felett melegítsük meg a mangó vajat, hogy folyékony legyen, de vigyázzunk, hogy ne legyen 35 C nál melegebb. Keverjük hozzá az aromavizet, és adjuk a keverékhez a vörös agyagot, készítsünk homogén pasztát, és adjuk hozza a mandarin illóolajat mielőtt felvisszük a bőrünkre.
Sokan esünk abba a hibába, hogy minél gyorsabban zsírosodik a hajunk, annál gyakrabban mossuk. A folyamatos mosás viszont a faggyútermelés fokozódását eredményezi, ami miatt a hajunk még jobban zsírosodik. A zöld agyag igen gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, mint pl. a szilícium, vas, magnézium, kalcium, kálium, nátrium, cink, szelén vagy a kobalt. Minden más agyagnál erősebben vonzza magához a szennyeződéseket...
Új
Kiszerelés - 50 g
Siess: Alig néhány db maradt a raktárban!
Elérhetőség:
Olívaolajból készült teljesen természetes emulgeálószer, mely összeköti a vizes és az olajos fázis molekuláit és igazán finom, krém állagúvá varázsolja az emulziónkat.
Minden bőrtipusra ajánlott.
A krémek tartósan hidratáló, lágyító hatásúak lesznek, a hatóanyagok fokozatosan oszlanak szét.
Adagolás:
5-10 %-ban, a zsíros fázishoz adagoljuk, gőz felett melegítjük egészen 70 °C-ig.
A készülő krém sűrűsége és szerkezete nagyban függ a zsíros fázisban felhasznált növényi olajok mennyiségétől.
Tulajdonságok:
önálló emulgeálószer, nem igényli más emulgeáló hozzáadását
stabil készítményt képez, sima, konnyű és fényes szerkezettel
különböző szerkezeteket alakíthatunk ki, folyékonytól egészen a sűrűig
feldolgozható kézi keveréssel
Tárolás:
Hűvős, fénytől és nedvességtől védett helyen
INCI
Cetearyl olivate, Sorbitan olivate
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.