Emulgáló krémkészitéshez Részletek

Emulgeáló krémkészitéshez BioAngelica

Új

Mivel a vizes- és az olajos fázis összekeverés után szétválik egymástól, szükség van egy  emulgeáló anyagra, amely stabil krémemulzióvá alakítja az összetevőket.

Kiszerelés - 50 g

Több információ

Olívaolajból készült teljesen természetes emulgeálószer, mely összeköti a vizes és az olajos fázis molekuláit és igazán finom, krém állagúvá varázsolja az emulziónkat.

Minden bőrtipusra ajánlott.

A krémek tartósan hidratáló, lágyító hatásúak lesznek, a hatóanyagok fokozatosan oszlanak szét.

Adagolás:

5-10 %-ban, a zsíros fázishoz adagoljuk, gőz felett melegítjük egészen 70 °C-ig.

A készülő krém sűrűsége és szerkezete nagyban függ a zsíros fázisban felhasznált növényi olajok mennyiségétől.

Tulajdonságok:

  • önálló emulgeálószer, nem igényli más emulgeáló hozzáadását

  • stabil készítményt képez, sima, konnyű és fényes szerkezettel

  • különböző szerkezeteket alakíthatunk ki, folyékonytól egészen a sűrűig

  • feldolgozható kézi keveréssel 

Tárolás: 

Hűvős, fénytől és nedvességtől védett helyen

INCI

Cetearyl olivate, Sorbitan olivate

Írd meg véleményed

Emulgeáló krémkészitéshez BioAngelica

Emulgeáló krémkészitéshez BioAngelica

Mivel a vizes- és az olajos fázis összekeverés után szétválik egymástól, szükség van egy  emulgeáló anyagra, amely stabil krémemulzióvá alakítja az összetevőket.

Kiszerelés - 50 g

Elfogadom

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.