Szállítási lehetőségek

Webáruházunkban lehetőség nyílik DPD futárszolgálat igénybe vételére, PICK PACK ponton történő személyes átvételre valamint INGYENES személyes átvételre Budapesten (1087 Bp., Hungária krt. 40-44.) előre egyezetett időponban. Időpont egyeztetés és tovabbi informaciók az info@bioangelic.com email címen vagy a +36709440406 -os telefonszámon

1. INGYENES személyes átvétel

Lehetőség van INGYENES személyes átvételre Budapesten (1087 Bp., Hungária krt. 40-44.) előre egyezetett időponban. Időpont egyeztetés és tovabbi informaciók az info@bioangelic.com email címen vagy a +36709440406 -os telefonszámon

2. Házhoz szállítás DPD futárszolgálattal

Házhoz szállítás esetén futárszolgálat szállítja ki a csomagot, melynek feladásáról email értesítést küldünk. A csomagokat a DPD futárszolgálat szállítja ki az ország egész területére. A kiszállítás munkanapokon reggel 8 és délután 17 óra között történik, így kérjük olyan napközbeni átvételi helyet adjon meg, ahol folyamatosan elérhető. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

A futár kétszer kísérli meg a kézbesítést, ezt követően a csomag visszakerül a feladóhoz. Újabb kiszállítás esetén a szállítási költséget ismét felszámoljuk.

2.1 Csomagküldési díjak DPD futárszolgálattal

12.000 Ft-ot meghaladó rendelésekre a csomagolás és csomagküldés díját átvállaljuk, vagyis a kiszállítás Önnek ingyenes.
Ennél alacsonyabb értékű vásárlás esetén a csomagolási- ill. szállítási díj 3 kategóriába esik.

0 - 4999 Ft. között

5000 - 8999 Ft. között

9000 - 12000 Ft. között

12000 Ft. felett

780 Ft.

580 Ft.

280 Ft.

ingyenes

(+ utánvét díja 240 Ft Áfával)

Az itt felsorolt szállítási díjak kizárólag Magyarország területén érvényesek.

A szállítási határidő - ha az nem szerepel másként az ajánlatban - 1-5 nap.

3. Személyes átvétel PICK PACK ponton

3.1 Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 170 városában megtalálható 550 Pick Pack Pontjaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

3.2 Pick Pack Pont átvevőhelyek:

3.3 Pick Pack Pontok

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyűmegközelíthetőséget. Az üzletek nyitva tartási ideje a hírlapüzletek esetén általában hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart. A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, emellett a készpénzes fizetésen kívül lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

3.4 Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:

✔︎ Ha Ön nem tudja vagy csak nem akarja a futárt otthonában, munkahelyén fogadni
✔︎ Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja
✔︎ Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

Akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

3.5 A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

0 - 4999 Ft. között

5000 - 9999 Ft. között

10000 Ft felettt

580 Ft.

280 Ft.

ingyenes

(+ utánvét díja 240 Ft Áfával)

3.6 Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Piack Pack Ponton?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában vagy rendelése leadásánál az adott üzlet kiválasztásánál tud tájékozódni.

A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig!

A részletes boltlistát nyitvatartással és kártyaelfogadási lehetőséggel IDE KLIKKELVE találja!

3.7 Fizetési lehetőségek PickPack Ponton:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül illetve bankkártyával a termék megrendelésekor.

3.8 Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója.

E-mailben vagy telefonon nem tud PPP kiszállítással rendelni. A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, beállítja a " Pick Pack Pont " opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

3.9 Mikor kaphatom meg a rendelésem?

Általában a munkanapokon 24.00-ig megrendelt termékeket  2-5  munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-ban. A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldenek Önnek egy sms-t, amennyiben csomagja átvehető, ezért kérjük mobilszámot adjon meg megrendelésénél.

Fizetési lehetőségek

1. Fizetés bankkártyával a PayU rendszerén keresztül

Az áru kifizetésére a Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, AmEx kártyák alkalmasak.

A vételtől való elállás esetén a már kifizetett összeget visszatérítjük Önnek.

2. Fizetés banki átutalással

Kérjük, a banki átutaláshoz szükséges adatok megadásakor bizonyosodjon meg arról, hogy a rendelési számot vagy az ügyfélszámot is megadta az átutalási megbízás kitöltésekor. Kérjük a számla összegét az alábbi számlára szíveskedjen átutalni:

Számla tulajdonos: BIO ANGELICA Kft

Számla szám: 10409015-50526656-72551005

Az áru kiszállítását akkor indítjuk, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett a BioAngelica Online áruház-hoz. A megrendelést követően egy e-mailben tájékoztatást küldünk az átutaláshoz szükséges adatokkal.

Átvételkor a Megrendelő kötelessége a csomagban szereplő tételek ellenőrzése a futár vagy a képviselő jelenlétében. A csomag átvételét követően utólagos reklamációt hiányzó tételre hivatkozva nem fogadunk el!

3. Fizetés utánvéttel

A csomag kézhezvételekor DPD futárnak vagy Pick Pack ponton történik a fizetés.

Az utánvét költsége 240 Ft Áfával.

 

Kellemes vásárlást kívánunk!
BioAngelica csapata


Elfogadom

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.