Mandarin illóolaj Részletek

Bio Mandarin illóolaj Pranarom

CITRETI

Új

A nyugtató és lazító hatása, valamint igen kedvelt illata miatt az egyik legalkalmasabb stressz-űző aroma.

BioAngelica által forgalmazott Pranarom illóolajok gázkromatográfiás vizsgálatnak alávetett, 100%-os tisztaságú, laboratóriumban kémiai típus szerint bevizsgált és terápiás célokra is alkalmas illóolajok.

Kiszerelés - 10 ml

Több információ

Az anyukák egyik kedvenc illóolaja, hiszen egyrészt ki ne szeretné játékosan citrusos illatát? De mi nemcsak emiatt kedveljük! A mandarin (Citrus reticulata) illóolaj csodálatosan segíti az elalvást és a nyugodt alvást kisbabák és kigyeremek esetén.  

Ehhez semmi mást nem kell tennünk, mint elalvás előtt 15 percig mandarin illóolajat párologtatni a szobában. A hatás nem marad el!

 Hagyományosan ismert előnyei:

 • emésztést elősegítő
 • szélhajtó
 • enyhén hashajtó
 • megnyugtatja a központi idegrendszert
 • relaxáló, altató
 • stresszoldó, hangulatjavító

Angyali tippek a felhasználáshoz:

 • Relaxáló babamasszázs:

Használhatjuk kisbabáknál 3 hónapos kortól, de akár nagyobb gyerekeknél is (iskola okozta stressz vagy feszültség elsimítására) de a felnőtteknél is igen hatásos. Feloldja a stresszt és a nyugtalanságot, aggodalmat.

Használata: Keverjünk el 2 csepp mandarin illóolajat 2 csepp mogyoró olajban és masszírozzuk el a keveréket a szolár plexus területen (a köldök felett 2 ujjnyival).

 • Emésztést elősegítő babamasszázs:

A mandarin illóolaj nemcsak a központi idegrenszerre van nyugtató hatással, de kiváló emésztést elősegítő olaj is. 

Használata ugyanúgy, mint a relaxáló keverék esetén oszlassunk el 2 csepp mandarin illóolajat 2 csepp mogyoró olajban eloszlatva a szolár plexuson. Nemcsak babáknak hatásos!

Különleges óvintézkedések:

 • Gyermektől elzárva tartandó
 • Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott diétát és az egészséges életmódot
 • Az előírt adagot ne lépje túl
 • Várandósság és szoptatás idején, illetve 3 év alatti gyermekeknél ne alkalmazzuk, kivéve orvosi vagy gyógyszerészeti tanácsra
 • Fénytől és melegtől védve tárolandó

Szakmai tanács:

Külsőleg: 2 csepp és 2 csepp mogyoró olaj a csukló belső oldalára vagy a solar plexus-ra (hasi szimpatikus idegközpont) dörzsölve.

Pár csepp mandarin olajat párologtassunk a gyerekek szobájában 15 perccel a lefekvés előtt, segíti az elalvást.

Aromás molekulák (kémiai hatóanyag): Limonene, γ-terpinene

Előállítás módja: a gyümölcs héjából hidegen sajtolással

Biogazdaságból származó illóolaj

A jelen internetes felületen megjelent információk tájékoztató jellegűek és semmi esetre sem helyettesítik orvos vagy aromaterapeuta tanácsát.

A BioAngelica Kft. nem vállal  felelősséget a jelen internetes oldalon található információk alapján történt öngyógyítás során bekövetkezett balesetért, sérülésért vagy károsodásért.

Írd meg véleményed

Bio Ylang-ylang extra illóolaj Pranarom

Illatát mindenütt kedvelik meleg, virágos, egzotikus és nőies jegyei miatt. Ez az illóolaj az egyike azoknak, melyek képesek megváltoztatni az emberi viselkedést szaglás útján.

BioAngelica által forgalmazott illóolajok gázkromatográfiás vizsgálatnak alávetett, 100%-os tisztaságú, laboratóriumban kémiai típus szerint bevizsgált és terápiás célokra is alkalmas illóolajok.

Kiszerelés - 5 ml

Elfogadom

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.