Bio Pálmarózsa illóolaj Részletek

Bio Pálmarózsa illóolaj Pranarom

CYMART

Új

Nagyon kellemes illatával ez az illóolaj alkalmas mindenféle gombás fertőzés, ekcémás és más bőrbetegség kezelésére. Határozottan egyike a 10 legfontosabb illóolajnak.

BioAngelica által forgalmazott illóolajok gázkromatográfiás vizsgálatnak alávetett, 100%-os tisztaságú, laboratóriumban kémiai típus szerint bevizsgált és terápiás célokra is alkalmas illóolajok.

Kiszerelés - 10 ml

 

Több információ

Bio Pálmarózsa illóolaj (Cymbopogon martinii var. motia)

Hagyományosan ismert előnyei:

  • széles spektrumú baktériumölő és gombaölő
  • vírusölő és stimulálja az immunrendszert
  • sebképző
  • méh és idegerősítő

Különleges óvintézkedések:

  • Gyermektől elzárva tartandó
  • Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott diétát és az egészséges életmódot
  • Az előírt adagot ne lépje túl
  • Várandósság és szoptatás idején, illetve 3 év alatti gyermekeknél ne alkalmazzuk, kivéve orvosi vagy gyógyszerészeti tanácsra
  • Fénytől és melegtől védve tárolandó

Szakmai tanács:

Külsőleg: Mindenféle fertőzésre használhatjuk, tegyünk pár csepp illóolajat az érintett területre naponta pár alkalommal.

Napi rendszerességgel: 1 csepp pálmarózsa illóolaj a nappali arckrémbe keverve szabályozza a faggyúkiválasztást, hidratálja a bőrt és stimulálja a bőr regenerálódását.  

Természetes, organikus (bio) illóolaj Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal, http://www.ecocert.com/en/natural-and-organic-cosmetics oldalon található ECOCERT szabvánnyal összhangban.

huile essentielle eucalyptus citronnée (bio)

A jelen internetes felületen megjelent információk tájékoztató jellegűek és semmi esetre sem helyettesítik orvos vagy aromaterapeuta tanácsát.

A BioAngelica Kft nem vállal felelősséget a jelen internetes oldalon található információk alapján történt öngyógyítás során bekövetkezett balesetért, sérülésért vagy károsodásért.

Írd meg véleményed

Bio Mandarin illóolaj Pranarom

A nyugtató és lazító hatása, valamint igen kedvelt illata miatt az egyik legalkalmasabb stressz-űző aroma.

BioAngelica által forgalmazott Pranarom illóolajok gázkromatográfiás vizsgálatnak alávetett, 100%-os tisztaságú, laboratóriumban kémiai típus szerint bevizsgált és terápiás célokra is alkalmas illóolajok.

Kiszerelés - 10 ml

Elfogadom

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.