Elkészítés: Vízgőz felett melegítsük meg a mangó vajat, hogy folyékony legyen, de vigyázzunk, hogy ne legyen 35 C nál melegebb. Keverjük hozzá az aromavizet, és adjuk a keverékhez a vörös agyagot, készítsünk homogén pasztát, és adjuk hozza a mandarin illóolajat mielőtt felvisszük a bőrünkre.
Sokan esünk abba a hibába, hogy minél gyorsabban zsírosodik a hajunk, annál gyakrabban mossuk. A folyamatos mosás viszont a faggyútermelés fokozódását eredményezi, ami miatt a hajunk még jobban zsírosodik. A zöld agyag igen gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, mint pl. a szilícium, vas, magnézium, kalcium, kálium, nátrium, cink, szelén vagy a kobalt. Minden más agyagnál erősebben vonzza magához a szennyeződéseket...
323
Új
Kiszerelés - 100 ml
A termék nem kapható
Siess: Alig néhány db maradt a raktárban!
Elérhetőség:
A shea vaj a shea gyümölcs kivonata, a shea fa kizárólag vadon nő Nyugat-Afrika erdős szavannás tájain. Magassága elérheti a 12 métert, átmérője pedig a 2 métert. Gyümölcse húsos, némileg egy kis avokádóra emlékeztet. Ehető és édeskés húsa egy magot rejt magában, mely kisajtolva a shea vajat adja. Számos jótékony hatása miatt már évszázadok óta használják széles körben ezt a vajat Afrika különböző tájain. Részét képezi a szenegáli orvoslásnak, ahol javasolják rándulások, izomláz és reumatikus fájdalmak csillapítására.
Tulajdonságai:
Felhasználási javaslat:
Alkalmazási módok:
Kinyerésének módja: mechanikus sajtolás, nyers vaj finomítás nélkül, szagtalanítás és színtelenítés nélkül
Kisajtolt növényi rész: kiválogatott diók
Növénytani név: Butyrospermum parkii
Egyéb elnevezés: Vajfa, Vitellaria paradoxa
Minősége: Biogazgaságból származó, 100% tiszta és természetes shea vaj, sajtolással, színezék, tartósítószer és illatmentes.
Fontos tudnivaló:
Természetükből fakadóan vajaink 35°C-on olvadnak.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében, nagy meleg esetén a vajakat postázás előtt lehűtjük. Mindazonáltal, minden óvintézkedésünk ellenére, amennyiben hosszú a szállítási út és a csomag igazán magas hőmérsékletnek van kitéve (40-től 45°C-ig), a vaj megolvadhat. Amennyiben ez szivárgást vagy a termékének romlását okozza, kérjük jelezze nekünk problémáját!
Magas külső hőmérséklet esetén azt javasoljuk, hogy a vajat hűtőben tárolja.
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.